Krówki BIO
Krówki mleczne BIO
Krówki truskawkowe BIO
Kruche i ciągnące, tradycyjne i regionalne cukierki – krówki w nowej, ekologicznej odsłonie z bio truskawką liofilizowaną to niepowtarzalne połączenie smaków oraz wartości odżywczej. Proces liofilizacji pozwolił zachować cenne wartości odżywcze truskawki i jej prawdziwy, lekko kwaśny smak, który idealnie współgra z mlecznym i słodkim smakiem krówki. To nie lada pokusa dla małych i dużych bio-łasuchów.
Krówki z chlorellą BIO
Regionalna krówka produkowana według tradycyjnej receptury to słodycz ceniona za wyjątkowy smak. Chlorella to mała alga, od pokoleń uwielbiana na Dalekim Wschodzie za swoje walory odżywcze. Połączone razem tworzą luksusową słodycz. Krówki o zielonym kolorze kryją w sobie słoneczną energię alg oraz delikatny, mleczny smak tradycji.