Krówki BIO

Krówki mleczne BIO

Kruche i ciągnące, tradycyjne i regionalne cukierki – krówki w nowej, ekologicznej odsłonie to nie lada pokusa dla małych i dużych bio-łasuchów. Ich aksamitny i mleczny smak stworzony tylko z naturalnych i wartościowych składników przenosi w słodkie i przyjemne chwile dzieciństwa.

Krówki truskawkowe BIO

Kruche i ciągnące, tradycyjne i regionalne cukierki – krówki w nowej, ekologicznej odsłonie z bio truskawką liofilizowaną to niepowtarzalne połączenie smaków oraz wartości odżywczej. Proces liofilizacji pozwolił zachować cenne wartości odżywcze truskawki i jej prawdziwy, lekko kwaśny smak, który idealnie współgra z mlecznym i słodkim smakiem krówki. To nie lada pokusa dla małych i dużych bio-łasuchów.

Krówki z chlorellą BIO

Regionalna krówka produkowana według tradycyjnej receptury to słodycz ceniona za wyjątkowy smak. Chlorella to mała alga, od pokoleń uwielbiana na Dalekim Wschodzie za swoje walory odżywcze. Połączone razem tworzą luksusową słodycz. Krówki o zielonym kolorze kryją w sobie słoneczną energię alg oraz delikatny, mleczny smak tradycji.